Websites

Afdrukken


De strekking van een website moet binnen enkele seconden duidelijk zijn. Het is een affiche voor je bedrijf, als een reclame in een bushokje waar je oog kort op valt. Komt het over? Blijft het bij? Roept het op tot meer?

Wij zorgen voor begrijpelijke teksten met bijpassende foto’s en illustraties. Bezoekers zijn snel vertrokken als ze terechtkomen op een site met een verouderd design en druk bewegende poppetjes.

Ook teksten die niet up-to-date zijn of die verwijzen naar prijzen van jaren terug, schrikken af. Wij ontwerpen een website op maat aangepast aan je wensen. Met een eigentijdse vormgeving en actuele teksten.

Vindbaar in Zoekmachines

We zorgen er niet alleen voor dat de site mooi oogt. Op de achtergrond zorgen we ervoor dat zoekmachines als Google en Yahoo snel bij de inhoud van je website kunnen komen. Dit maakt onderdeel uit van SEO (Search Engine Optimalisation), bedoeld om een website hoger in de resultaten van zoekmachines te krijgen.

Wij kunnen je ranking door SEO verhogen. We melden je site aan bij belangrijke verwijzende sites, zorgen voor treffende titels, kernwoorden en beschrijvingen.

Meer Informatie Over

 

Neem Contact op

Neem direct contact met ons op via het contactformulier