Prijzen

Afdrukken

 Het is lastig om een exacte prijs te noemen voor het schrijven van teksten of het maken van websites. Het redigeren en corrigeren van tekst is natuurlijk een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe tekst bedenken.

Bij het maken van een website is de prijs bijvoorbeeld afhankelijk van het gewenste uiterlijk; een eenvoudige basis, een uniek design voor je bedrijf of een hypermoderne look met de meest recente gadgets.

Verder speelt de grootte van je site een rol en zeker ook de functies die de site moet bieden; wel of geen filmpjes, nieuwsbrieven, speciale login voor leden.


Onze teksttarieven

Voor het schrijven van teksten rekenen wij een uurtarief van 60 euro. De prijzen zijn in overleg, aangezien niet alle teksten even ingewikkeld zijn om te schrijven. Als richtprijs voor een pagina met 500 woorden moet je denken aan zo’n 75 euro.

In combinatie met een website maken we een speciale scherpe prijsafspraak voor teksten. Neem voor een passende offerte contact met ons op. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Tarieven websites

Voor het maken van websites werken we niet met vaste prijzen. Iedere website is uniek qua aantal pagina’s, tekst, vormgeving en beeldmateriaal. De uiteindelijke prijs wordt in de offerte bepaald. De prijs voor een website met een eigen design, 5 pagina’s, op basis van aangeleverde teksten en foto’s, begint vanaf 400 euro exclusief btw.

Heb je al een site en wil je die aanpassen? Voor een betaalbare prijs kan Tekst & Trends de bestaande site voor je restylen en actualiseren.

Als de inhoud van je site vaak verandert, kunnen wij dit voor je aanpassen. Wij stellen dan een betaalbaar onderhoudscontract voor. Wil je na voltooiing de website zelf bijhouden, dan leren we in een dagdeel hoe je dit zelf kunt doen.

Meer Informatie Over

 

Neem Contact op

Neem direct contact met ons op via het contactformulier