Teksten

Afdrukken


Tekst & Trends ontwikkelt teksten voor drukwerk en digitaal gebruik of een combinatie van beide. Daar zit nog een groot verschil tussen, want digitale producten vereisen een andere structuur en stijl.

 Zo scannen bezoekers van websites een tekst op kernwoorden en haken af bij ellenlange stukken. Een tekst op het beeldscherm leest immers veel langzamer dan op papier. Dus beknopt en pakkend is het devies.

Doelgroep en medium

Na een korte briefing gaan wij aan de slag. Wij verplaatsen ons in de doelgroep en stemmen de kernboodschap af op de uiteindelijke gebruiker. Het gekozen medium is van groot belang.

Het maakt een behoorlijk verschil of het eindproduct een advertentie is of een digitale nieuwsbrief. Vervolgens brengen we structuur aan en schrijven een concepttekst. Na één of meerdere correctierondes presenteren we de definitieve tekst.

Even snel een brief nakijken of een tekst herschrijven, geen probleem. Stuur een mailtje met de tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer Informatie Over

 

Neem Contact op

Neem direct contact met ons op via het contactformulier